YOU HAVE A BUSINESS IDEA,
WE HELP YOU SUCCEED

Business advice

Financial advice

Financial services

Law

Educations

iconbar
about

WE LIKE IDEAS

På IDÉ banken StartUp tror vi att människor med en vision kan förändra världen. Om du har en dröm eller en idé kan du uppnå ekonomisk frihet. IDÉ banken stödja dig med finansiering, rådgivning och tjänster för att starta ditt företag. Att starta ett företag har aldrig varit så enkelt. Du behöver bara en affärsidé och en partner som IDÉ banken StartUp. Vi vill skapa möjligheten att lyfta ditt liv så att du kan skriva om din livs historia.

Är du en ambitiös person med en affärsidé?

Söker du ekonomisk frihet men saknar stödet du behöver för att göra din dröm till en lönsam satsning?

Är du en erfaren person som söker frihet i ditt liv? Är du redo att utnyttja din erfarenhet för att starta din egen verksamhet?

Är du en person som redan leder ett litet eller medelstort företag och söker stöd för att göra ditt företag till en lönsam verksamhet?

OUR VISION

SOCIO-ECONOMIC IMPACT

På IDÉ-banken inspirerar vår vision oss att skapa hundra tusen entreprenörer under de kommande tio åren som kommer att få en socioekonomisk påverkan och inspirera andra.

OUR MISSION

TO PROMOTE SOCIAL CHANGE

Vårt uppdrag är att stödja social förändring genom att stärka entreprenörer, hjälpa dem att uppnå ekonomisk frihet och ta kontroll över sina liv. Vi tror att det inte är möjligt med hållbar ekonomisk utveckling utan att människor ges kraften att påverka.

OUR PASSION

IDEAS

We are passionate about ideas. Ideas that have the potential to change the world. If you have a dream and a promising idea, we have the funds and support to make this an influence-driven business. Explore our services and start a new journey in your life. Let us know how we can help you.

OUR STORY

TO FOLLOW A DREAM

Kvinnan som står bakom Idé Banken Startup startade sin dröm genom att sälja smink i skolan.

READ MORE »

Historien om IDÉ banken är kopplad till berättelsen om denna kinesiska kvinnliga entreprenör, som har fått stor erfarenhet av att bygga flera företag i olika delar av världen.

Idag har Linda Gustafsson verksamheter i 28 länder i Europa. Hon har 48 företag enbart i Sverige och är välkänd inom försäljning av aluminium, branschen hon lärt sig av sin mamma. Hennes skatt är  all erfarenhet hon fått av hårt arbete och engagemang på en väg som inte varit enkel. Längs vägen stötte hon på massor av misslyckanden men det slutade framgångsrikt för hon lärde sig hur man bygger företag och driver affärer. Hon har sett att potentialen finns hos många män och kvinnor att driva blomstrande verksamheter, men deras drömmar har inte kunnat förverkligats på grund av bristande möjligheter och lämplig kunskap.

Hon upptäckte att alla företagare är drömmare, men vad som skiljer framgång från misslyckande är förmågan att lära sig och kunskap man samlar för att driva verksamheten. Förmågan att lära sig varje ögonblick med ett tillväxtstänkande är nyckeln. Det är inte lätt att driva ett företag och de som tror att de vet allt kommer riskera att misslyckas.

Hennes långa erfarenhet har inspirerat henne att utveckla en plattform för entreprenörer, investerare, rådgivare och finansiärer, med en vision att skapa möjligheter för hundratusen företagare att komma igång under de kommande tio åren. Men den här plattformen har också några unika tjänster för etablerade företag.

about
en_USEnglish